Banktransacties aanleveren

Gewijzigd op Wed, 29 Mar 2023 om 03:03 PM

In Yuki kan je een up-to-date overzicht bijhouden van al jouw zakelijke rekeningen, creditcardrekeningen en eventueel online betalingsproviders door deze toe te voegen. De afschriften kunnen hierbij automatisch of manueel opgeladen worden.

Er zijn verschillende manieren om jouw afschriften en banktransacties aan te leveren:

• Automatisch door een koppeling met jouw bank. Dit is momenteel enkel mogelijk voor ING. Meer informatie hierover kan je terugvinden in het artikel 'Boekhoudkoppeling met ING'.
  • Automatisch aan de hand van CODA-bestanden via Codabox. Dit verloopt via jouw boekhouder.
  • Door ze te downloaden via het Internetbankieren van je bank en vervolgens op te laden in je administratie in Yuki. Zowel CSV bestanden (standaard Yuki formaat) als codabestanden kunnen opgeladen worden.
  • Door de papieren bankafschriften op te laden zodat jouw boekhouder de transacties manueel kan inboeken.

Online betalingsproviders

Yuki ondersteunt ook de volgende betalingsproviders:

Naam bank                   Ondersteund formaat

PayPal
CSV (Kommagescheiden - betalingen die het saldo beïnvloeden)
Pay.nl
MT940
MultiSafepay
MT940
Mollie betaaldiensten
MT940