Desktop voor ondernemer (complete versie)

Gewijzigd op Tue, 04 Apr 2023 om 12:54 PM

Van zodra je als ondernemer inlogt, kom je op onderstaande startpagina terecht. Deze pagina heeft een belangrijke communicatiefunctie, attendeert je op zaken die je aandacht nodig hebben en kan dienen als snelkoppeling voor toepassingen of documenten die je vaak nodig hebt.

LET OP: Dit is de weergave voor de uitgebreide versie van Yuki. Deze uitgebreide weergave is beschikbaar vanaf de bundel Small.

Snelkoppelingen

De desktop bestaat uit tegels. In elke tegel kan je een snelkoppeling maken naar een specifieke functie, overzicht of document waar je regelmatig naar op zoek bent. Door met je linkermuisknop te klikken op een tegel, kan je een snelkoppeling leggen naar een functie in jouw administratie bv. Taken. Er kan een snelkoppeling gelegd worden naar een webadres buiten Yuki door met je rechtermuisknop te klikken op een tegel.

Aandachtspunten

Indien er een bepaalde tegel of functie jouw aandacht vergt, zullen er aandachtspunten verschijnen met het aantal af te handelen zaken. Voorbeelden zijn de snelkoppeling van de postbus, de digitale brievenbus, de betaallijst of de takenlijst.

Yuki store

Bij elk domein verschijnt er ook een knop Yuki Store rechts bovenin op de desktop. De Yuki store geeft een overzicht van de verschillende bundels die je in Yuki kan activeren.

Communiceren via de desktop

Af en toe zullen er berichten getoond worden op je scherm. Dit kan variƫren van een tevredenheidsvraag tot een melding over de status van je administratie of domein.