Instellingen herinneringen

Gewijzigd op Mon, 27 Mar 2023 om 04:40 PM

Om handmatig herinneringen aan te maken en te versturen moet je de gewenste instellingen in de tabbladen Handmatige herinneringen en Lay-outs (tekst en opmaak van brieven) ingeven. Deze instellingen vindt je terug onder de Herinnering instellingen.

De tabbladen 'Automatische herinneringen' en 'Geblokkeerde relaties' zal enkel getoond worden indien de herinneringen en aanmaningen service van Yuki is geactiveerd ( automatisch versturen van herinneringen).

Handmatige herinneringen

Op dit tabblad leg je enkele instellingen vast voor herinneringen die handmatig worden verstuurd.

Verzendwijze

Hoe je de herinneringen wenst te versturen, per e-mail of per gewone post.

Default Lay-out

Welke brief (opmaak) standaard verstuurd moet worden. Voordat je een herinnering of aanmaning verstuurt, kan je dat nog wijzigen.

Lay-outs

Op dit tabblad kan je de tekst en opmaak van bestaande brieven wijzigen of nieuwe brieven aanmaken door te klikken op de knop Nieuwe lay-out.