Verstuurde e-mails

Gewijzigd op Tue, 25 Apr 2023 om 02:45 PM

Voor ieder verwerkte verkoopfactuur is het mogelijk om de verstuurde e-mails na te kijken en deze, indien nodig, opnieuw te versturen.

Hiervoor open je een verkoopfactuur en kan je meer details bekijken door te klikken op de pijl voor het onderwerp van de verkoopfactuur. Onderaan bij Verstuurde e-mails, zal je een log kunnen nakijken van de verstuurde e-mails met bijhorende status.

Is er toch iets misgegaan en wil je de factuur naar een ander mailadres sturen? Dan kan je dat doen door te klikken op onderstaande knop.

Volgend scherm zal geopend worden waarin je het e-mailadres kan invullen waarnaar je de verkoopfactuur opnieuw wilt verzenden.

LET OP: dit is géén duplicaatfactuur! Je verzendt hiermee opnieuw de oorspronkelijke verkoopfactuur.