Chat assistant van Yuki Support

Gewijzigd op Ma, 25 Mrt om 1:17 PM

Onze Chat Assistent staat klaar op onze support pagina om je te helpen met eventuele vragen over de Yuki software. Je vindt deze assistent altijd rechtsonder in het scherm. 


Benieuwd naar hoe je onze Chat Assistent zo effectief mogelijk kunt gebruiken? Hier zijn enkele handige tips voor het stellen van vragen aan de Chat Assistent:


 • Wees specifiek
  Zorg ervoor dat je vraag duidelijk en gedetailleerd is en vermijd vage bewoordingen. 


 • Gebruik termen zoals deze in Yuki staan
  Identificeer en gebruik de belangrijkste termen in je vraag. Hierdoor kan de Chat Assistent beter begrijpen wat je zoekt. 


 • Geef context
  Als het relevant is, voeg dan wat achtergrondinformatie of context toe aan je vraag. Dit kan helpen om een nauwkeuriger antwoord te krijgen.


 • Stel één vraag tegelijk
  Probeer één vraag per keer te stellen in plaats van meerdere vragen tegelijk. Dit maakt het voor de Assistent gemakkelijker om je vraag te begrijpen en er effectief op te reageren.


 • Wees beleefd en duidelijk
  Formuleer je vraag op een beleefde en duidelijke manier. Vermijd dubbelzinnigheid of jargon dat mogelijk verwarrend kan zijn.


 • Herformuleer indien nodig
  Als je niet het gewenste antwoord krijgt, probeer dan je vraag op een andere manier te formuleren. Soms kan een kleine aanpassing in de formulering een groot verschil maken in de kwaliteit van het antwoord.


Voor vragen met betrekking tot een specifieke administratie, specifiek domein of backoffice portaal, raden we je aan om geen gebruik te maken van de Chat Assistent, maar om de gebruikelijke kanalen te volgen. Heb je bijvoorbeeld een vraag over hoe een feature in Yuki werkt of wat wel of niet mogelijk is met Yuki, dan kun je deze vraag stellen aan de Chat Assistent. 


Bij Yuki Support streven we op verschillende manieren naar persoonlijke service. We willen niet alleen je vragen beantwoorden, maar ook met je meedenken, zodat je het beste uit Yuki kunt halen. Hoewel we enorm belang hechten aan persoonlijke service, willen we benadrukken dat de Chat Assistent geheel geautomatiseerd is. Het is een tool die jou kan helpen om antwoorden op je vragen te vinden.


Onze Chat Assistent leert voortdurend. Dankzij geavanceerde artificial intelligence technologie past de assistent zich continu aan om jou de best mogelijke ervaring te bieden bij het beantwoorden van je vragen en het vinden van informatie. Momenteel monitoren we de Chat Assistent nauwlettend en werken we eraan om deze zo goed mogelijk op te leiden.


Maak gebruik van de duimpjes onderaan het antwoord om aan te geven of je geholpen bent. Dit helpt ons om de Chat assistent continu te verbeteren. 
Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren