Mijn abonnement (bundel)

Gewijzigd op Mon, 17 Apr 2023 om 04:25 PM

Je kan het abonnement van je bundel vanuit elk scherm in je domein openen:

• klik bovenin de navigatiebalk op het icoon met de horizontale strepen en vervolgens op de naam van je huidige bundel. Enkel een ondernemer met de rol Directie zal het abonnement op deze manier kunnen raadplegen.

• Ook kan je dit openen door naar Mijn domein te gaan en vervolgens onder Domein te klikken op Mijn abonnement. Via deze weg kunnen accountants het ook raadplegen.

Het volgende scherm wordt geopend:

De volgende gegevens van je abonnement worden getoond:

• Mijn bundel
    De huidige bundel die je hebt gekozen in je domein. Om de inhoud van je bundel in meer detail te bekijken, klik je op Bekijk in Yuki Store.

• Mijn gebruik
    Hier zie je hoeveel aan- en verkoopfacturen je vorige maand en gemiddeld over de laatste drie maanden hebt verwerkt in je domein.
    Het aantal verwerkte facturen wordt in verschillende kleuren in de balk weergegeven:
    • Groen: het aantal verwerkte facturen bedraagt minder dan 75% van het maximaal aantal toegestane facturen van je bundel
    • Oranje: het aantal verwerkte facturen bedraagt meer dan 75% van het maximaal aantal toegestane facturen van je bundel
    • Rood: het aantal verwerkte facturen overschrijdt het maximaal aantal toegestane facturen van je bundel.

• Betaalmethode
    De huidige betaalmethode die je hebt gekozen voor de betaling van je bundel in het domein.
    Om je betaalmethode te wijzigen, klik je op Wijzig betaalmethode.

• Factureringsgeschiedenis
    Een overzicht van alle facturen die vanuit Yuki aan je zijn gefactureerd.