Verkoopvoorwaarden toevoegen Yuki Factuur

Gewijzigd op Tue, 31 May 2022 om 10:27 AM

Bij het opzetten van je lay-out kan je ervoor kiezen om jouw verkoopvoorwaarden te koppelen aan jouw lay-out.

• Verstuur je je Yuki verkoopfacturen via mail? Dan zal de bijlage steeds als aparte document in de mail meegestuurd worden.

• Verstuur je je Yuki verkoopfacturen via de post? Dan zal de bijlage niet automatisch meekomen bij het afdrukken van de factuur.

Hieronder lichten we toe hoe je dit kan instellen.

Belangrijk: Je verkoopvoorwaarden dienen op voorhand opgeladen te zijn in een niet-financiële map van je Yuki archief. Hoe je dit kan doen kan je terugvinden op volgende pagina: Documenten rechstreeks opladen in een niet-financiële map

• Navigeer naar je Verkoopinstellingen en klik op de lay-out die je wenst te gebruiken.
  • Maak je gebruik van onze lay-outs met de benaming Factuurlay-out X? Dan kan je hier klikken op het veld Bijlage om zo jouw verkoopvoorwaarden toe te voegen en te bewaren:

• Maak je gebruik van onze lay-outs met de benaming Factuur ontwerp X? Bewerk de lay-out door middel van het potlood linksboven en klik op het veld Bijlage om zo jouw verkoopvoorwaarden toe te voegen en te bewaren: