Digitale Post

Gewijzigd op Tue, 04 Jan 2022 om 02:49 PM

In dit overzicht zie je een lijst van documenten die vanuit een externe bron aan Yuki zijn aangeleverd. Dit zijn bijvoorbeeld e-mails verstuurd naar het Yuki e-mailadres of documenten die via de koppeling met Dropbox aangeleverd zijn geweest. Documenten die je zelf hebt gescand of geüpload staan niet in dit overzicht. Het doel van dit overzicht is om de ondernemer te attenderen op documenten die mogelijk onterecht aan de administratie zijn aangeboden en om een overzicht te behouden van de facturen die per mail verstuurd zijn geweest. Enkel de ondernemer kan deze lijst afhandelen! 


Vanuit dit overzicht kan de ondernemer beslissen wat er met deze binnengekomen documenten dient te gebeuren. Deze kunnen afgehandeld worden, er kunnen vragen bij gesteld worden en het is mogelijk om een taak te maken.


Markeer als gelezen

Het document kan gemarkeerd worden als gelezen worden en zal daardoor uit het overzicht verdwijnen. Markeren als gelezen betekent niet dat documenten verwijderd zullen worden uit de administratie. Deze worden nog door Yuki of de accountant verwerkt met uitzondering van de documenten dit zelf verwijderd worden door op het vuilbakje te klikken.  


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren