Betaallijst - Factuur in behandeling zetten

Gewijzigd op Tue, 19 Mar 2024 om 04:34 PM

Via de betaallijst heb je de mogelijkheid om documenten in behandeling zetten. Dit kan handig zijn als je deze nog niet wenst te betalen omdat je hier nog iets voor moet controleren.

Hoe zet je een document in behandeling via de betaallijst?

Je vertrekt hiervoor vanuit het overzicht Te betalen. Selecteer de factuur en klik op de klop Zet in behandeling.

Opgelet: Door deze actie dien je de factuur steeds manueel terug vrij te geven voor betaling.

Als de factuur terug betaalbaar gesteld mag worden, ga je naar het overzicht Wacht op goedkeuring. Selecteer de factuur en geef deze vrij voor betaling: