Documenten exporteren uit het Archief

Gewijzigd op Mon, 17 Jul 2023 om 02:50 PM

Via de functionaliteit Exporteren is het mogelijk om alle documenten van het archief uit Yuki te halen.  Deze functie laat je eenvoudig toe alle documenten van een administratie van een bepaald boekjaar te exporteren.

Belangrijk!

Als gebruiker met een 'Backoffice' rol zal je de financiële mappen kunnen exporteren (Uitzoeken Yuki, Aankoop, Verkoop, Bank, Personeel, Belasting, Overig financieel). Als ondernemer met de rol Directie zal je alle mappen kunnen exporteren.

Selecteer in dit scherm de correcte administratie en de juiste periode en vink vervolgens alle mappen aan die je uit het Archief wilt exporteren. Nadat je op de knop Exporteren hebt geklikt wordt het exportbestand dezelfde nacht, dus binnen 24 uur, aangemaakt. Als dit bestand klaar is, ontvang je van Yuki een e-mail met een link. Via deze link log je in op je domein en kan je het bestand downloaden.

Van de geselecteerde documenten wordt een ZIP-bestand waarbij de bestanden gegroepeerd zullen staan per map. Zo heb je in één bestand alle documenten bij elkaar die bij een bepaalde jaarrekening hoorden.

LET OP!

Als je het contract met Yuki hebt beëindigd vraag de export dan zeker twee dagen voor het contract afloopt aan. Doe je dit op de laatste dag dan kan je via de link die in de mail staat niet meer inloggen en zul je het contract met één maand moeten verlengen.