Projecten toewijzen

Gewijzigd op Thu, 04 May 2023 om 03:52 PM

De functionaliteit Yuki Projecten is alleen beschikbaar wanneer een gebruiker met de rol 'Directie' de bundel Medium, Large of Unlimited heeft gekozen via de Yuki Store in het domein.Via de knop “Niet gekoppeld” kan je een overzicht bekomen van alle transacties die nog niet aan een Project gekoppeld zijn. Deze view is voornamelijk handig om snel een check door te voeren en een project te koppelen aan een transactie. Splitsen op grootboekniveau


Het meest eenvoudige is dat je één document linkt aan een bepaald Project. Het kan ook zijn dat je vanuit één factuur meerdere projecten wil linken aan dit document.


Bijvoorbeeld:


Je organiseert een festival over twee dagen. Je doet je bestellingen voor beide festivals op dezelfde datum. Voor je administratie wil je een deeltje toewijzen aan het Project voor dag 1, en het overige deel voor dag 2.

Dit gaat helaas niet vanuit de factuur zelf, gelukkig kan je de transactie achter deze factuur wel opzoeken en deze splitsen over de beide projecten. Dit doe je door naar de grootboekrekening te gaan (via diverse kanalen), en hierop door te klikken.Wanneer je kiest voor “Project wijzigen” krijg je volgend detailscherm waarbij je de uitsplitsing kunt maken over de verschillende projecten:
Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren