Gebruikers aanmaken in een domein

Gewijzigd op Wed, 15 Mar 2023 om 11:21 AM

Eenmaal een domein is aangemaakt, kan je de ondernemer toegang geven door hem/haar als gebruiker toe te voegen via volgende stappen:

  • Klik linksboven op de horizontale streepjes klik vervolgens op Mijn domein. Via de instellingen linksonderaan kan je ook navigeren naar Mijn domein. 
  • In de grijze taakbalk heb je de mogelijkheid om te klikken op + Gebruiker.


In de bundel Small zit één gebruiker inbegrepen. Het is mogelijk om extra gebruikers toe te voegen vanaf de bundels Medium, Large of Unlimited. De prijs per extra gebruiker bedraagt 7,5€/gebruiker/maand.

 


Het volgende scherm wordt geopend:   • Naam: Selecteer een gebruiker uit je adresboek of typ de volledige naam van de nieuwe gebruiker in.
  • E-mailadres: Vul het e-mailadres in van de nieuwe gebruiker. Dit wordt de login naam.
  • Rol: bepaal of de gebruiker een extra rol moet hebben. Meer uitleg over de verschillende rollen den de rechten per rol kan je hier terugvinden:
  • Taal: selecteer de taal waarin de welkomstmail verstuurd moet worden.
  • Administratierechten: als je meer dan één administratie hebt, kies dan tot welke administratie(s) de gebruiker toegang krijgt.
  • Stuur een persoonlijk bericht: voer hier indien gewenst een kort bericht voor de nieuwe gebruiker in.

Geavanceerde instellingen

Standaard genereert Yuki een automatisch wachtwoord voor de nieuwe gebruiker. Als je dit uitschakelt, kan je zelf een wachtwoord intypen en aangeven of de gebruiker zijn of haar wachtwoord moet wijzigen bij het inloggen. 

 


Geef aan of er al dan niet een e-mail verstuurd moet worden naar de gebruiker met de inloggegevens en klik op Versturen.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren