Gebruikers - Backoffice portaal

Gewijzigd op Thu, 27 Apr 2023 om 05:16 PM

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je op Beheer en vervolgens op Gebruikers om een overzicht te bekijken van de gebruikers (medewerkers) met hun rol en functie in je (sub)portaal.

Vanuit dit scherm kan een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder':

• een gebruiker aan het portaal toevoegen
  • het profiel van de gebruiker bekijken
  • een gebruiker uit het portaal verwijderen

Vanuit dit scherm kan een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice':

• het profiel van de gebruiker bekijken.

Je kan in dit overzicht filteren op een bepaalde rol om bijhorende gebruikers raad te plegen.

Gebruiker aan portaal toevoegen

Om een gebruiker aan het portaal toe te voegen, klik je op de knop Voeg nieuwe gebruiker toe.

Profiel van gebruiker bekijken

Om het gebruikersprofiel te bekijken, klik je op de naam van de gebruiker.

Gebruiker uit portaal verwijderen

Indien nodig kan een gebruiker ook worden verwijderd door te klikken op de naam van de gebruiker en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Gebruiker verwijderen.