Ongebruikte relaties

Gewijzigd op Mon, 19 Feb 2024 om 11:41 AM

Dit overzicht is nu terug te vinden onder de Automatisatiemonitor. Meer informatie kan je hier terugvinden.

In Yuki kan je een overzicht bekijken van alle ongebruikte relaties in een domein. Dit zijn relaties die op dit moment niet zijn gebruikt in een verwerkt financieel document, een (bank)transactie of een diverse posten boeking. Deze adressen kunnen indien gewenst worden verwijderd uit het domein en komen terecht in het overzicht Verwijderde relaties.

Dit overzicht is alleen beschikbaar voor gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein.

Ga je naar de tegel Relaties en klik vervolgens links in je scherm op Ongebruikte relaties

In het Zoekveld kan je zoeken naar een ongebruikt adres op Naam.

Om alle of alleen de geselecteerde ongebruikte relaties te verwijderen uit het domein klik je bovenin je scherm op de knop Verwijder alle ongebruikte relaties of Verwijder de geselecteerde relaties waarna het volgende scherm verschijnt.

Na het klikken op de knop OK in de bovenstaande melding verschijnt linksboven in je scherm het aantal adressen dat je hebt verwijderd.

Je kan de kolommen in dit overzicht, behalve de kolommen 'Adres', 'Plaats', 'Ondernemingsnummer', 'Btw-nummer', 'Oorsprong' en 'Door', oplopend of aflopend sorteren.

Om de relatiekaart van een persoon of bedrijf te bekijken en/of te wijzigen klik je op > voor het adres (relatie) of op de naam van de relatie.