Tabbladen toevoegen in een map

Gewijzigd op Wed, 22 Feb 2023 om 09:53 PM

Elke map in het archief heeft een eigen onderverdeling in verschillende tabbladen. Het is mogelijk om zelf tabbladen toe te voegen en de volgorde te wijzigen van de tabbladen.

Op de bovenste schap staan de standaard mappen waarin alle te verwerken en al verwerkte (financiële en niet-financiële) documenten zijn opgeslagen. Op de onderste schappen vind je de kaften waarin standaard documenten opgeslagen zijn (verzekeringsdocumenten, offertes,..).

Het is enkel mogelijk om extra mappen toe te voegen bij de onderste schappen door te klikken op de laatste kaft. In ieder map heb je wel de mogelijkheid om extra tabbladen toe te voegen.

Om naar de instellingen te gaan klik je met de rechtermuisknop op een map en kan je kiezen voor Bewerken. Het toevoegen van extra tabbladen is mogelijk voor alle mappen buiten de map Bank.

Een andere mogelijkheid is om eerst de map te openen en vervolgens op onderstaand icoontje Eigenschappen van de map en tabs wijzigen te klikken.

Vervolgens kom je in onderstaande scherm terecht waarbij het mogelijk is de Omschrijving, Notities en Tabbladen toe te voegen. Alsook kan je de volgorde van de tabbladen wijzigen door op de groen of rode pijlen naast de tabbladen te klikken.