Personeelsdossiers

Gewijzigd op Thu, 04 May 2023 om 05:10 PM

In de personeelsdossiers zitten alle documenten over werknemers opgeslagen (Archief). Alle loonfiches, declaraties, HR documenten en beoordelingen zijn per tabblad geordend.

Alleen de eigenaar van een domein (met de rol Directie) en gebruikers met de rol Directie of HRM kunnen de personeelsdossiers van alle werknemers bekijken. Alle overige gebruikers (indien werknemer) kunnen alleen hun eigen personeelsdossier bekijken vanuit hun eigen relatiekaart (via HR documenten).

Alle gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein kunnen niet de HR documenten (niet-financiële documenten) van alle werknemers bekijken!

Open Personeels en klik vervolgens links in je scherm op Personeelsdossiers. Het volgende scherm wordt geopend: