Btw-eenheid

Gewijzigd op Wed, 16 Aug 2023 om 02:47 PM

Vandaag is het in Yuki nog niet mogelijk om een btw-eenheid aangifte te trekken. In deze video bespreken we enkele alternatieve methodes om de gegevens voor de aangifte van een btw-eenheid uit Yuki te kunnen halen.

Deze video is opgedeeld in 3 topics:

• XML’s trekken voor btw-eenheid (manueel indienen), minuut 0:03
  • Manuele methode: grootboekrekening btw-eenheid, minuut 4:58
  • Automatische methode: grootboekrekening RC administraties (415000), minuut 9:52