Niet gekoppelde gegevens aan een Project

Gewijzigd op Thu, 04 May 2023 om 02:26 PM

Het overzicht Niet gekoppeld oftewel 'Niet project gerelateerde omzet' toont alle documenten en transacties die nog niet zijn gekoppeld aan een project.
Documenten (aan- en verkoopfacturen) en banktransacties die niet in dit overzicht worden getoond kan je ook aan een project koppelen via de grootboekkaart.

Ga naar de functionaliteit Projecten en klik vervolgens links in je scherm op Niet gekoppeld.  1. Selecteer hier de periode waarvan je de financiële details wilt bekijken.
  2. Klik op de knop Zoek om een te koppelen document of transactie te zoeken op Onderwerp, Relatie, Factuurnummer of Grootboekrekening.
  3. Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van het geselecteerde document.
  4. Wissel tussen de weergave van alle nog te koppelen documenten en transacties, de omzet en kosten (bedrijfslasten gerelateerde rekeningen) óf de bruto-marge (omzet en kostprijs van de omzet gerelateerde rekeningen).
  5. Bekijk de nog te koppelen documenten en transacties van een bepaalde administratie of van alle administraties in het domein.
  6. Download het getoonde overzicht als een CSV- bestand (Excel). 
  7. Print het getoonde scherm.

Document of transactie koppelen 

Om een document of transactie aan een project te koppelen klik je achter de desbetreffende regel op het icoon Documenten koppelen.Elke gebruiker kan alleen een document of transactie koppelen aan een project waartoe hij of zij toegang heeft.


De lijst met lopende projecten verschijnt. In deze lijst van lopende projecten selecteer je het project waaraan je het document of de transactie wilt koppelen. Het desbetreffende document of de transactie verdwijnt nu uit het overzicht van niet gekoppelde documenten en transacties.


Alleen gebruikers met financiële rechten ('Financiële  administratie' en 'Externe accountant') en gebruikers met de rol 'Backoffice' kunnen een gekoppeld document of transactie eventueel naar een ander project verplaatsen óf de transacties van een nog te koppelen factuur (in- en verkoop) splitsen en aan verschillende projecten koppelen door achter de regel te klikken op het icoon Transacties koppelen/bewerken.
Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren