Onze nieuwe trainingsomgeving: ‘The Yuki Company Academy’!

Gewijzigd op Wed, 28 Jul 2021 om 11:55 AM

We hebben een volledig nieuwe trainingsomgeving: The Yuki Company Academy (TYC Academy)

Dit is een online omgeving waarin je verschillende trainingen kan volgen. Deze trainingen zijn gemaakt voor medewerkers en ondernemers die instaan voor de boekhoudkundige verwerking van domeinen.

Op deze manier wordt het heel gemakkelijk om onze software onder de knie te krijgen. Verder laat deze trainingsomgeving toe om de trainingen in je eigen tempo te doorlopen.

Wat je kan verwachten:

• Interactieve trainingen op basis van clickable video’s over volgende onderwerpen

• Backoffice portaal

• Aanmaken van domeinen en vervolledigen van het administratieprofiel

• Documenten aanleveren

• Verwerken van facturen (aankoop, verkoop)

• Verwerken van de Bank

• Testen na elke training of onderdeel van een training

• Oefenen met Yuki in een veilige en afgesloten omgeving

• Overal toegang tot het platvorm

Toegang krijgen?

Contacteer je Customer Success Professional.