Aanbod onboarding opleiding: Yuki partneropleiding

Gewijzigd op Mon, 29 Nov 2021 om 07:21 AM

Het Yuki onboarding opleidingsaanbod bestaat uit 3 delen:

• Start-up training
  • Training I
  • Training II

In de Start-up training word je in onze e-learning meegenomen in de kennismaking van de Yuki software, hierin leren we je onder andere meer over:

• Het portaal en de mogelijkheden tot instellingen
  • Aanmaken van een nieuw dossier en het voltooien van de basisinstellingen
  • We maken je ook wegwijs op onze Knowledge base, de bron aan alle informatie over onze Yuki software.

Nadat je de Start-up training hebt afgerond, ga je verder in Training I.

Training I zorgt ervoor dat je alles van inboeken tot btw-aangifte onder de knie hebt. Onderstaande topics komen hier aan bod:

• Verwerken van documenten
  • Verwerken van banktransacties
  • Navigatie doorheen het Yuki domein
  • Controle van de btw-aangifte

Na het volgen van onze Start-up training en Training I ben je helemaal klaar om aan de slag te gaan in je Yuki domein. We raden je dan ook aan om volop met alle opgedane kennis te werken in onze Yuki software.

Na een 2-3 weken ben je klaar voor de laatste fase van je opleidingstraject, nl. Training II.

Dit laatste onderdeel zorgt ervoor dat je een expert wordt in onderstaande topics:

• Inlezen van de beginbalans via onze historische import tool
  • Afschrijvingstabel
  • Optimaliseren van de automatisatie
  • Btw-aangifte + controles binnenste buiten

Trainer Yuki Partneropleiding (onboarding)
Collega Stéphane Colfs neemt je graag mee op sleeptouw in deze opleidingsreeks.

Stéphane is sinds 2017 een echte Yukiaan en getalenteerde customer service collega. Naast het verzorgen van onze Yuki partner opleiding als trainer, vind je hem steeds terug als Customer Support medewerker. Je komt hem zeker en vast tegen via onze diverse support kanalen. Stéphane heeft sinds 2017 zijn ervaring opgebouwd en weet als geen ander hoe hij onze partners het beste kan begeleiden in hun eerste technische stappen in de Yuki Software.