Afschriften exporteren

Gewijzigd op Mon, 03 Apr 2023 om 04:28 PM

Deze functie kan je gebruiken om alle transacties van kasstaten, bankafschriften, creditcards en elektronische afschriften in Yuki in één keer te exporteren.

Alleen een gebruiker met de 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Directie', 'Financiële administratie' of 'Externe accountant' kan afschriften exporteren.

Ga naar de Bank via de navigatiebalk en klik vervolgens op Exporteer afschriften.

Het volgende scherm wordt geopend:

Om alle transacties van alle jaren, een specifiek jaar, half jaar, kwartaal of maand te exporteren selecteer je de juiste periode en geef je aan of de transacties van alle administraties in een domein of alleen de transacties van een specifieke administratie moeten worden geëxporteerd. Klik vervolgens op de knop Download.

Alle transacties worden gedownload naar je harde schijf in een CSV-bestand. De kolommen (9 in aantal) en de volgorde daarvan in het CSV-bestand komen overeen met de kolommen zoals ze in je scherm worden getoond. Dit CSV-bestand kan je weer gebruiken voor import in diverse andere softwareprogramma's.