Document aan Project koppelen

Gewijzigd op Wed, 05 Apr 2023 om 05:04 PM

Elk type document kan je in Yuki koppelen aan een Project:

• vanuit het geopende document
  • vanuit het geopende Project (alleen de beheerder van het Project
  • vanuit het startscherm van de functionaliteit Projecten (links in je scherm Niet gekoppeld).

Bij het verplaatsen van een factuur die reeds gekoppeld is aan een Project blijven alle transacties aan het Project verbonden.

Koppelen vanuit geopend document

Wanneer je vanuit een willekeurig geopend document linksboven in je scherm op de knop Bewerken klikt, kun je het document koppelen aan een Project.

Klik op het vergrootglas in het veld Project en selecteer een Project om de factuur aan een Project te koppelen.

Wanneer je in het veld Project een naam invoert wordt het Project direct aangemaakt (als het Project nog niet bestaat). Dit nieuwe Project is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het Project instellen.

Na het klikken op de knop Bewaren wordt het document aan het Project gekoppeld.

Koppelen vanuit het geopend Project

Wanneer je vanuit een geopend Project  bovenin je scherm op de knop Meerdere documenten uploaden klikt, kan je één of meer documenten koppelen aan het Project.

Geef aan dat het document of de documenten moeten worden geüpload in de map 'Uitzoeken Yuki'. Doorloop vervolgens de gebruikelijke stappen voor het uploaden van documenten in Yuki.

Koppelen vanuit startscherm van de functionaliteit Projecten

Wanneer je vanuit het overzicht van de Projecten klikt op Niet gekoppeld kan je één of meer documenten koppelen aan het Project.

Voor een uitgebreide beschrijving van de functie 'Niet gekoppeld' zie artikel 'Niet gekoppelde gegevens aan Project'.

Gekoppeld document in Project bekijken

Je kan de gekoppelde documenten terugvinden op verschillende plaatsen in het Project; onder Omzet en kosten, onder Koppelingen en ook op het Totaaloverzicht van het Project