Exact Online Import Tool

Gewijzigd op Tue, 12 Mar 2024 om 02:37 PM

Deze pagina bevat alle informatie over de Exact Online Import Tool. Deze excel based tool vereenvoudigt de omzetting van dossiers uit Exact Online naar Yuki. Meer bepaald zal ervoor worden gezorgd dat je snel en gemakkelijk de 4 nodige CSV bestanden kan opmaken die je moet importeren tijdens het doorlopen van de historische import functionaliteit.

Hoe ga je te werk?

1. Download het excel bestand onderaan deze helppagina.

2. Volg de stappen beschreven in het eerste tabblad van het zonet gedownloade excel bestand:

3. Je bestanden zijn klaar om te importeren in Yuki. Je vindt deze terug onder de map "Documenten" van je Windows verkenner.