Taken en taaksoorten

Gewijzigd op Thu, 27 Apr 2023 om 04:27 PM

In Yuki kan je met taken en taaksoorten werken. Een taak is een actie, vraag of opdracht voor een gebruiker binnen het Yuki Platform. Verschillende taken kunnen gedefinieerd worden door gebruik te maken van taaksoorten. Deze kunnen zelf aangemaakt worden door naar de Agenda-functionaliteit te gaan en vervolgens links in het menu te klikken op Taaksoorten. Hier klik je op het plusje bovenaan om jouw taaksoorten te gaan definiëren.

Je krijgt het volgende scherm:

Je hebt de mogelijkheid om een taak tot 3 stappen te laten doorlopen:
  • Goedkeuring
  • Realisatie
  • Goedkeuring van realisatie