E-mailadres login wijzigen

Gewijzigd op Tue, 28 Feb 2023 om 11:40 AM

Gebruikers kunnen te allen tijde hun e-mailadres om in te loggen wijzigen. Dit kan worden gedaan door de adreskaart van de gebruiker te openen en bovenin het scherm te klikken op de knop Wachtwoord

Een snelle manier om hier naartoe te gaan is door in de rechterbovenhoek op je naam te klikken en te navigeren naar Profiel

Een tweede mogelijkheid om is door links onderaan via instellingen te navigeren naar Wijzigen wachtwoord

In het volgende scherm zal je de optie hebben om jouw e-mail voor login te wijzigen. Hier kan worden gespecificeerd dat de gebruiker zijn of haar loginnaam wil wijzigen naar een nieuwe loginnaam. Het huidige wachtwoord moet worden ingevoerd samen met het nieuwe e-mailadres waarmee de gebruiker wil inloggen.