Facturen betalen via Yuki - Video

Gewijzigd op Tue, 08 Mar 2022 om 03:04 PM

Van maandag tot vrijdag ben je druk bezig met het runnen van je zaak en op zondag ben je uren kwijt aan je betalingen? Vanaf nu horen excel lijsten met openstaande betalingen tot het verleden.

Met de Yuki Betaallijst automatiseer je je betalingen:

• Automatisch overzicht van je openstaande betalingen
  • Rekeningnummers en mededelingen zijn automatisch en foutloos overgenomen
  • Al je betalingen met één klik doorsturen naar je bank

Meer info?

Wens je hiermee aan de slag te gaan, bekijk dan onze uitgebreide video's over de Yuki betaallijst met gedetailleerde uitleg.