Account bij Mollie aanmaken

Gewijzigd op Tue, 21 Mar 2023 om 05:23 PM

Mollie kan je koppelen met je administratie in Yuki en zo integreer je eenvoudig alle belangrijke betaalmethoden (o.a. Bancontact, creditcard etc.). Met Mollie kan je online en via je mobiel betalingen accepteren en daardoor bespaar je meer tijd op je boekhouding.

Heb je nog geen Mollie account dan kan je vanuit Yuki een nieuwe gratis account bij Mollie aanmaken.

Na het aanmaken van je account bij Mollie moet je vervolgens in Yuki handmatig een Mollie bankrekening in je administratie aanmaken. Bij de rekeninggegevens moet je bij 'Betalingsprovider account' het e-mailadres (gebruikersnaam) invullen waarmee je inlogt bij je account bij Mollie.

Open de instellingen van de domein door in de navigatiebalk op Instellingen te klikken en vervolgens in het nu geopende scherm onder Integraties op Mollie

Klik op de knop Maak gratis een Mollie account aan. Het volgende scherm wordt geopend:

Vul hier je voor- en achternaam in. Het e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen in Yuki wordt hier vervolgens automatisch ingevuld. Wijzig desgewenst dit e-mailadres. Dit e-mailadres o.a. door Mollie worden gebruikt om met je in contact te komen.

Vul tenslotte je wachtwoord in. Het wachtwoord moet minimaal 10 karakters lang zijn.

Klik op de knop Account aanmaken

Je ontvangt een e-mail van Mollie ter bevestiging van het door jou opgegeven e-mailadres.

Het volgende scherm wordt in Mollie geopend:

Welkom bij Mollie

In de e-mailbox van het door jou opgegeven e-mailadres ontvang je nu de volgende welkomst e-mail. In deze e-mail staan je Partner-ID, je gebruikersnaam en het wachtwoord van je nieuwe account bij Mollie.

Kort daarop ontvang je een tweede e-mail met uitleg hoe je betalingen van je klanten kunt gaan ontvangen in Mollie en deze periodiek kunt laten uitbetalen naar je zakelijke betaalrekening

Je Mollie account kan je nu gebruiken om je administratie in Yuki aan je bestaande Mollie account te koppelen.