Update - Vertragingen synchronisatie tussen Yuki en Silverfin

Gewijzigd op Mon, 11 Sep 2023 om 01:07 PM

Update 8/09


Deze week start Silverfin met het bètatesten van de nieuwe versie van de synchronisatie. Momenteel loopt dit bij een beperkt aantal dossiers maar dit zal geleidelijk uitgebreid worden. Ook hier blijven we de situatie nauw opvolgen!


Update 06/09


Er werd een algemeen bericht uitgestuurd met een overzicht van de reeds ondernomen stappen en de volgende stappen om de synchronisatie te verbeteren. De mail kunnen jullie hier terugvinden.Update 25/08


Sinds afgelopen maandag (21/08) staat de automatische synchronisatie in Silverfin uitgeschakeld. Dit werd geanalyseerd en hierbij werd vastgesteld dat het een positieve impact heeft op de huidige problemen met de synchronisatie. Voorlopig zal de automatische synchronisatie uitgeschakeld blijven. Dit enkel voor de weekdagen. Gedurende het weekend zal de automatische synchronisatie wel lopen. 


Om in tussentijd wel over de meest recente cijfers te beschikken, kan je nog steeds manueel de synchronisatie laten uitvoeren in Silverfin. Dit kan ervoor zorgen dat je sneller tot de limiet van 1000 API-calls per dag zal komen. Indien dat het geval is mag je ons (Yuki Support) contacteren zodat wij de calls kosteloos voor jullie kunnen uitbreiden. 


We blijven de situatie nauw opvolgen en er wordt nog steeds gewerkt aan een permanente oplossing. Met de koppeling tussen Yuki en Silverfin kunnen financiële data en documenten doorstromen van Yuki naar Silverfin voor rapporteringen en jaarafsluitingen. Jammer genoeg stellen we vast dat de synchronisatie soms erg lang duurt en veel data vergt waardoor steeds de limiet van het aantal calls bereikt wordt. Bij iedere synchronisatie wordt er gekeken naar afgelopen twee jaren wat zorgt voor extra vertragingen binnen Silverfin. 


Samen met Silverfin werken we aan een oplossing zodat we de synchronisatie opnieuw vlotter kunnen laten verlopen. Zo werken we samen aan een nieuwe webservice waarbij we enkel nieuwe en gewijzigde transacties versturen naar Silverfin. Dit zal het aantal webservice calls doen dalen. De eerste stappen zijn hiervoor al gezet en gaan we nu uittesten om te zien of dit het gewenste resultaat geeft.  Als de resultaten positief zijn, dan kunnen er verdere stappen gezet worden om dit uit te rollen.


Via deze pagina houden we je verder op de hoogte.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren