Documenten rechtstreeks opladen in een niet-financiële map

Gewijzigd op Mon, 17 Jul 2023 om 02:09 PM

Jouw Yuki archief is de plek waar je de verwerkte documenten kan bekijken die relevant zijn voor je boekhouding. Ook kan je hier documenten in plaatsen die niet boekhoudkundig verwerkt dienen te worden maar wel van toepassing zijn voor je onderneming.

Dit kunnen onderstaande zaken zijn:

• Verzekeringspapieren
  • Arbeidscontracten
  • Huurcontracten
  • Verkoopvoorwaarden
  • etc...

Om deze documenten in een niet-financiële map te plaatsen, kan je volgende stappen doen:

•  Navigeer naar je Yuki archief en klik je op het pijltje:

• Kies hier voor de optie Documenten zelf archiveren

• Selecteer de gewenste desktop en kies voor Uploaden starten

• Vink 1 of meerdere documenten aan en klik op het archief symbool om ze zo toe te wijzen aan een niet-financiële map