Overzicht 'Bundle pricing'

Gewijzigd op Wed, 08 Feb 2023 om 04:39 PM

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten. In het nu geopende scherm klik je op Bundle pricing om de overzichten te bekijken.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan hier overzichten bekijken aangaande de historie van alle verwerkte facturen (documenten) in domeinen met bundle pricing én de contractregels van de desbetreffende domeinen.

Het volgende scherm wordt altijd in de weergave Verwerkte documenten per domein geopend:

In elk domein geldt per bundel een maximaal aantal toegestane verwerkte in- en verkoopfacturen per maand. In het bovenstaande overzicht wordt het totale aantal verwerkte facturen per (sub)portaal én per domein getoond.

Weergaven

Je kan in dit scherm ook aangeven dat één van de andere weergaven moet worden getoond:

• Verwerkte documenten per administratie
  • Contractregels (Accountant): In dit overzicht zullen alle actieve accountant features (Yuki Vreemde Valuta, ING business connect,...) per domein getoond worden.
  • Factureren (alleen beschikbaar in Bundle pricing: One Stop Shop portaal): Hier zal per domein weergegeven worden wat er gefactureerd werd in termen van de actieve bundel, aantal gebruikers, bijkomende features en facturen boven bundel.
  • Activiteitenlogboek: In deze weergave zie je per domein welke wijzigingen werden aangebracht aan het contract.

Per domein en per weergave kan je via de knop met de drie puntjes bepaalde overzichten bekijken.

• in het overzicht verwerkte documenten per domein
    • de verwerkte transacties raadplegen
    • de domeingegevens bekijken
    • het domein openen
  • in het overzicht Verwerkte documenten per administratie
    • de verwerkte transacties raadplegen
    • de administratiegegevens bekijken
    • de domeingegevens bekijken
    • het domein openen
  • in het overzicht Contractregels (Accountant)
    • alle contractregels bekijken
    • de administratiegegevens bekijken
    • het domein openen

Exporten

Het is mogelijk om een export van ieder overzicht te trekken. Dit kan in CSV formaat.

Voor accountants die vallen onder Bundle pricing: One stop shop, is er ook de mogelijkheid om de facturen te exporteren naar Admin-Consult via een CSV-bestand (onder de weergave Factureren) . Admin-Consult zal vervolgens de kosten automatisch toewijzen aan de juiste klant.