Gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein kunnen geen documenten uit het Archief exporteren. Dit is alleen mogelijk voor gebruikers met de rol 'Directie'.

Vanuit het Archief is het mogelijk om via de functie Exporteren alle documenten van een boekjaar te exporteren.

Het volgende scherm wordt geopend:

Selecteer in dit scherm de correcte administratie en de juiste periode en vink vervolgens alle mappen aan die je uit het Archief wilt exporteren. Nadat je op de knop Exporteren hebt geklikt wordt het exportbestand dezelfde nacht, dus binnen 24 uur, aangemaakt. Als dit bestand klaar is, ontvang je van Yuki een e-mail met een link. Via deze link log je in op je domein en kan je het bestand downloaden.

Van de geselecteerde mappen wordt een ZIP-bestand waarin alles gegroepeerd zal staan per map. Zo heb je in één bestand alle documenten bij elkaar die bij een bepaalde jaarrekening hoorden.

LET OP!

Als je het contract met Yuki hebt beëindigd vraag de export dan zeker twee dagen voor het contract afloopt aan. Doe je dit op de laatste dag dan kan je via de link die in de mail staat niet meer inloggen en zul je het contract met één maand moeten verlengen.