Verwerkersovereenkomst voor ondernemers

Gewijzigd op Wed, 28 Jul 2021 om 12:56 PM

In de verwerkersovereenkomst staan de afspraken die worden gemaakt over de verwerking van  persoonsgegevens, procedure rondom datalekken, recht op audit en de technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen die zijn genomen in de software. Dit is een overeenkomst dat gesloten wordt tussen de accountantskantoor en ondernemer. 


Alleen de eigenaar van het domein en een gebruiker met de rol Directie kan de verwerkersovereenkomst bekijken, afdrukken en/of downloaden. Deze dient te worden bevestigd door de tekenbevoegde. De overeenkomst blijft altijd beschikbaar in het domein. Voor de backoffice is de verwerkersovereenkomst in het domein niet zichtbaar.


Open het domein waarvan je de verwerkersovereenkomst wilt bekijken en/of tekenen. Klik linksboven in elk Yuki scherm op het bedrijfslogo en vervolgens op Mijn domein. 


Klik linksboven in het domein op het bedrijfslogo of de domeinnaam en vervolgens op Mijn domein.In het volgende scherm klik je op Algemene voorwaarden.Klik op de Verwerkersovereenkomst om deze te bekijken, af te drukken en/of te downloaden en als deze nog niet is bevestigd, te bevestigen.Je bevestigt de overeenkomst door het vakje voor de regel Ik heb de verwerkersovereenkomst gelezen en accepteer hierbij de overeenkomst als tekenbevoegde namens Training Accountant aan te vinken en vervolgens op de knop Bevestigen te klikken.


De tekenbevoegde bevestigt de overeenkomst door het invoeren van je wachtwoord.Klik vervolgens op de knop Bevestigen.


Hierna ontvang jijzelf en je accountantskantoor een e-mail met de getekende overeenkomst. Deze e-mal zal worden gestuurd naar het e-mailadres waarmee je hebt ingelogd.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren