E-mail aan een project koppelen

Gewijzigd op Wed, 28 Jul 2021 om 12:02 PM

Elk e-mail bericht kan je in Yuki koppelen aan een Project:

• vanuit een geopende e-mail in de E-mail functionaliteit.

Koppelen vanuit geopende e-mail

Wanneer je vanuit je Inbox een e-mail opent door te dubbelklikken op de desbetreffende e-mail kan je de e-mail koppelen aan een Project.

Klik op het vergrootglas in het veld Project en selecteer een Project om de e-mail aan een Project te koppelen.

Wanneer je in het veld Project een naam invoert, wordt het Project direct aangemaakt (als het Project nog niet bestaat). Dit nieuwe Project is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het Project instellen.

Gekoppelde e-mail in Project bekijken

Je vindt de e-mail in het Project  terug onder de Koppelingen van het Project én op het tabblad Totaaloverzicht.

Koppelingen

Totaaloverzicht