Accounting - NetRevenueFiscal(sessionID, administrationID, StartDate, EndDate)

Gewijzigd op Wed, 28 Jul 2021 om 10:54 AM

NetRevenueFiscal(sessionID, administrationID, StartDate, EndDate)

Geeft de netto-omzet (decimale waarde) van een specifieke administratie, in een gegeven datumbereik, inclusief fiscale correctieboekingen.

Parameters

sessionID

De sessie ID zoals deze is verkregen met de methode Authenticate(accessKey).

administrationID

De identifier van de administratie. Voor een beschrijving waar je de administrationID kunt vinden zie Administratie ID.

StartDate

De begindatum van de transacties.

EndDate

Einddatum van de transacties.