Bij het openen van de Yuki Assistant app kom je in volgend inlogscherm:

Om in te loggen in Yuki vul je dezelfde gegevens in dat je gebruikt om op jouw computer in te loggen.

• E-mailadres: een geldig e-mailadres (gebruikersnaam) welke je als gebruiker identificeert binnen Yuki.
  • Wachtwoord: het door jou ingestelde wachtwoord om in Yuki in te loggen.

Klik vervolgens op Inloggen.

Mocht je je wachtwoord zijn vergeten klik dan in dit scherm op Wachtwoord vergeten?

Wanneer je de twee-factor authenticatie hebt aangezet voor een extra beveiligingslaag bij het inloggen moet je na het inloggen ook de 6-cijferige code ingeven die door de Google of Microsoft Authenticator-app wordt gegenereerd op je mobiele telefoon.

Voor een uitgebreide beschrijving van de twee-factor authenticatie (2FA) zie artikel Twee-factor authenticatie (2FA) aanzetten in Yuki