Als je een reeds definitief gemaakt SEPA-betaalbestand wenst te verwijderen, kan je dit vanuit het overzicht Historie via de Yuki Betaallijst.

1. Ga via de Bank naar de Betaallijst en filter op Historie:

Belangrijk: Enkel een gebruiker met de rol van Directie kan een definitief gemaakt SEPA-betaalbestand verwijderen!

Als de betaallijstbeveiliging ingeschakeld is, dan dien je ook de bijkomende rol van Procuratie te hebben.

2. Klik het betaalbestand open via het pijltje net voor de datum of op het onderwerp

3. Klik op het vuilbak-icoontje:

4. Geef steeds een reden mee voor het verwijderen, dit ter opvolging:

Yuki zal nu alle opgenomen facturen terug plaatsen in het overzicht Betaalbaar gesteld