Als je een reeds definitief gemaakt SEPA-betaalbestand wenst te verwijderen, kan je dit vanuit het overzicht Historie via de Yuki Betaallijst.

1. Ga via de Bank naar de Betaallijst en filter op Historie:

Belangrijk: Enkel een gebruiker met de rol van Directie kan een definitief gemaakt SEPA-betaalbestand verwijderen!

2. Klik het betaalbestand open via het pijltje net voor de datum of op het onderwerp

3. Klik op het vuilbak-icoontje:

4. Geef steeds een reden mee voor het verwijderen, dit ter opvolging:

Yuki zal nu alle opgenomen facturen terug plaatsen in het overzicht Betaalbaar gesteld