In de financiële monitor in Yuki zie je de belangrijkste cijfers van je bedrijf, grafisch in beeld gebracht. Bekijk de ontwikkeling van je omzet, marge en resultaat, banksaldo, kasbalans, ouderdom van openstaande klanten en leveranciers, maar ook andere KPI's zoals werkkapitaal, solvabiliteit en rentabiliteit.

Alleen een gebruiker met de rol 'Financiële administratie', 'Externe accountant' of 'Directie' kan de monitor bekijken en aanpassen.

De Monitor kan je raadplegen door op Boekhouding te klikken er vervolgens op Monitor

Het volgende scherm wordt geopend:

Voor een uitgebreide beschrijving van de financiële monitor zie artikel Financiële monitor.