Wanneer je kiest om een uitgebreidere bundel aan te kopen (of te downgraden naar een bundel met minder functionaliteiten) gaan er geen gegevens verloren. Het zal enkel een impact hebben op het kunnen raadplegen en gebruiken van de functionaliteiten die geen deel uit maken van de nieuw gekozen bundel.