Zolang je zelf nog niet de eerste factuur hebt gegenereerd of Yuki de eerste periodieke factuur nog niet heeft klaargezet, kunnen alle gegevens van een contract (contractgegevens, factuurinformatie en factuurregels) behalve de relatie worden gewijzigd.

Na het bewaren van de wijzigingen zal de eerstvolgende periodieke factuur volgens de op dat moment ingevoerde instellingen van het contract weer door Yuki worden klaargezet.

Open Verkoop in de navigatiebalk, klik op Contracten selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu het overzicht Actieve contracten.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik in het overzicht op het onderwerp van het actieve contract dat je wilt wijzigen en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop met de drie puntjes

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de optie Bewerken en wijzig de desbetreffende gegevens in het nu geopende scherm.

Door te klikken op de knop BEWAREN wordt het contract weer bewaard als een actief contract (in overzicht 'Actieve contracten').