In Yuki kan je verschillende overzichten raadplegen omtrent de contracten.

Open Verkoop in de navigatiebalk, klik op Contracten en klik vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu.

• Alle contracten: een overzicht van alle contracten
  • Geplande contracten:

De instellingen binnen een gepland contract zijn op dit moment nog niet actief. Zodra de startdatum van het contract is gepasseerd zal Yuki de periodieke facturen volgens de ingestelde frequentie gaan klaarzetten. Vanuit dit overzicht kan onmiddellijk een factuur gegenereerd worden en het contract gewijzigd of verwijderd worden.

• Actieve contracten

De instellingen binnen een contract zijn op dit moment actief. De startdatum van het contract is gepasseerd waardoor Yuki volgens de ingestelde frequentie de periodieke facturen zal gaan klaarzetten. De einddatum van het contract is nog niet bereikt. Vanuit dit overzicht kan een aantal klaargezette periodieke facturen in één keer automatisch worden verwerkt,  onmiddellijk een factuur gegenereerd worden en het contract gewijzigd of verwijderd worden.

• Inactieve contracten

De instellingen binnen een inactief contract zijn op dit moment niet meer actief. De einddatum van het contract is bereikt waardoor er door Yuki geen periodieke facturen meer zullen worden klaargezet.

• Nieuwe contracten

Een overzicht met de contracten waarvan de startdatum in de geselecteerde periode valt.

• Afgelopen contracten

Een overzicht met de contracten waarvan de einddatum in de geselecteerde periode valt.