De periodieke facturen zijn nu geoptimaliseerd met nieuwe functionaliteiten en een nog handigere gebruikersweergave.

Maak vanaf nu een contract aan en Yuki zal automatisch verkoopfacturen periodiek genereren en naar je klanten sturen.

Je kan alle oude periodieke facturen in één keer omzetten naar de nieuwe versie ‘Contracten’.  Dit kan gedaan worden door naar het overzicht van de Periodieke facturen te gaan en te klikken op de melding.

Het is ook mogelijk dit per periodieke factuur te doen door deze te openen (via het pijltje) en vervolgens in de taakbalk te klikken op Converteer naar contract

Op 30 september 2020 wordt alles automatisch omgezet.