Elke gebruiker kan wanneer hij of zij is ingelogd in Yuki de twee-factor authenticatie op elk moment weer uitzetten via de knop Wachtwoord in de eigen adreskaart.

Klik in het nu geopende scherm achter Twee-factor authenticatie op Uitzetten.

TIP!

In het geval van verlies of diefstal van de gsm kan een gebruiker met de rol 'Directie' de twee-factor authenticatie voor elke gebruiker in het domein uitzetten.