Wanneer je bijvoorbeeld door verlies of diefstal de toegang tot je twee-factor authenticator kwijt bent kun je je twee-factor authenticatie uitzetten via het inlogscherm in Yuki.

Log in in Yuki met je e-mailadres (inlognaam) en wachtwoord.

Het volgende scherm wordt nu geopend:

Klik op TOEGANG TOT AUTHENTICATOR KWIJT? Het volgende scherm wordt geopend:

Voer hier het e-mailadres in waarmee je bij Yuki inlogt. Naar dit e-mailadres zal de e-mail worden gestuurd waarmee je via een link je twee-factor authenticatie kunt uitzetten.

Klik op de knop Volgende. Het volgende scherm wordt geopend:

Vanuit de e-mail in je mailbox klik je nu op de link om je twee-factor authenticatie uit te zetten.

LET OP!

Binnen 15 minuten na ontvangst van de e-mail moet je op deze link klikken.

Je kunt de twee-factor authenticatie altijd weer aanzetten in Yuki via je eigen adreskaart.