Onderstaande video toont de belangrijkste wijzigingen van de vernieuwde navigatie.

Onder de video worden deze wijzigingen ook duidelijk beschreven.

Menu

Met de nieuwe Yuki navigatie zal de gehele menustructuur aan de linkerkant te vinden zijn. Het submenu wordt geopend door op een van de icoontjes te klikken en kan vastgezet worden met het oranje pijltje bovenaan.

Links in je scherm biedt de vernieuwde navigatiebalk je direct toegang tot:

• Domeinen

Je kan direct naar 'Mijn domein' navigeren en wisselen tussen andere domeinen waar je als gebruiker toegang tot hebt.

• Domein instellingen

Alle instellingen in je domein zijn nu op één plaats gecentraliseerd. Hier hebben we de Beeldscherminstellingen aan toegevoegd waarbij je de kleur van de menubalken kan aanpassen en ervoor kan opteren om de navigatiebalk compacter te maken. Alsook de Verkoopinstellingen en Herinneringsinstellingen kan je hier terugvinden.

Bovenin je scherm staat de zoekbalk centraal dat steeds in ieder scherm zichtbaar zal blijven.

Rechtsboven in je scherm zie je, indien van toepassing, een knop met het Comandi logo waarmee je direct toegang hebt tot jouw Comandi dashboard en de gebruikersknop.

• Gebruikersknop

Van hieruit kan je uitloggen of wisselen naar de Backoffice zijde indien van toepassing.