Onderstaande video toont de belangrijkste wijzigingen van de vernieuwde navigatie.

Onder de video worden deze wijzigingen ook duidelijk beschreven.

Menu structuur

Met de nieuwe Yuki navigatie zal de gehele menustructuur aan de linkerkant te vinden zijn. Het submenu wordt geopend door op een van de icoontjes te klikken en kan vastgezet worden met het oranje pijltje bovenaan.

Links in je scherm biedt de vernieuwde navigatiebalk je direct toegang tot:

• Domeinen

Je kan direct naar 'Mijn domein' navigeren, raadplegen wie ingesteld staat als BO controller en BO verantwoordelijke, de domeinstatus en de tevredenheid bekijken. Alsook kan je van hieruit wisselen tussen domeinen waar je als ondernemer bent aangemaakt of een domein zoeken.

• Domein instellingen

Alle instellingen van het domein zijn nu op één plaats gecentraliseerd. Hier hebben we de Beeldscherminstellingen aan toegevoegd waarbij je de kleur van de menubalken kan aanpassen en ervoor kan opteren om de navigatiebalk compacter te maken.

Het Blokkeren en afsluiten van het boekjaar kan je vanaf nu ook terugvinden bij de instellingen van het domein

Bovenin je scherm staat de zoekbalk centraal dat steeds in ieder scherm zichtbaar zal blijven.

Rechtsboven in je scherm zie je, indien van toepassing, een knop met het Comandi logo waarmee je direct toegang hebt tot jouw Comandi dashboard, een knop met enkele Backoffice functies en de gebruikersknop.

• Backoffice functies (vierkantjes)

In dit overzicht heb je de optie om grootboekrekeningen toe te voegen, kan je de klantspecifieke opmerkingen raadplegen en gebruik maken van de calculators.

Het is ook mogelijk om van hieruit een verslag toe te voegen over een nieuwe controle van de administratie door te klikken op 'Open verslag'.

• Gebruikersknop

Van hieruit kan je uitloggen of wisselen naar de ondernemerszijde indien van toepassing.