Het is niet mogelijk om terug over te schakelen naar de oude Yuki navigatie. We hebben ervoor gekozen om de navigatie voor alle gebruikers (backoffice medewerkers & ondernemers) consistent te maken door de gehele menustructuur aan de linkerkant te plaatsen. Dit werd gedaan door al jullie feedback van afgelopen maanden te verzamelen en deze te implementeren in de huidige nieuwe navigatie.

Jullie mening blijft belangrijk en kan steeds met ons gedeeld worden door in Yuki te klikken op jouw gebruikersprofiel rechtsboven.