Afgelopen maanden hebben we weer hard gewerkt om enkele verbeteringen in de fiches 281.50 mogelijk te maken. 


  • Zo is het vanaf nu mogelijk om fiches in bulk in te dienen. 

Klik in je portaal op de 'Belastingen' tegel en kies in het dropdown voor Fiches 281.50. Je zal hier een overzicht van de fiches van al je administraties vinden én je kan de volledige historiek bekijken van je reeds aangemaakte verzamelbestanden. 


Deze verzamelbestanden hebben meerdere statussen zodat je een beter overzicht verkrijgt en nog meer controle hebt over wat is ingediend.


  • Vanaf nu kan je ook alle bedragen uitsluiten van de fiches wanneer gewenst. Yuki vult nog steeds zoveel mogelijk automatisch in, maar jij als accountant hebt het laatste woord.


  • Naast de kolom 'Atleet' kan je nu ook een vink zetten in de kolom 'Trainer' om zo een onderscheid te maken tussen bedragen betaald aan sportbeoefenaars voor hun sportieve activiteiten en opleiders en trainers voor hun diensten ten behoeve van sportbeoefenaars.


  • Klasse G wordt vanaf nu aangevuld met werkelijk betaalde bedragen die gematcht zijn met de facturen aanwezig in je fiches.

Opgelet: doordat de klassen A, B en D geen btw opnemen zal Yuki voor een volledig betaalde factuur mét btw wel dit totaalbedrag tonen in klasse G. Indien je klasse G toch wil leegmaken kan je een vinkje plaatsen in de kolom 'Markeer als volledig betaald'.