De vernieuwde Yuki inlogpagina wordt automatisch getoond met het Yuki logo en branding.

Het is echter mogelijk om de vernieuwde inlogpagina in Yuki te personaliseren door het Yuki logo en branding zelf te vervangen door het logo van je eigen kantoor en/of banner (rechts op de pagina).

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor portalen die voorheen een whitelabel hadden en voor nieuwe portalen met een kantoorlicentie Professional.

TIP!

Vergeet niet om de URL van de gepersonaliseerde inlogpagina te gebruiken wanneer je klanten bijvoorbeeld via jouw eigen website inloggen in Yuki.

De gepersonaliseerde inlogpagina is vooralsnog alleen beschikbaar voor je klanten wanneer er direct wordt ingelogd in één van de domeinen in het portaal. Dit betekent dat de gepersonaliseerde inlogpagina niet wordt getoond wanneer een klant inlogt via www.yukiworks.be.

Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan de inlogpagina personaliseren. Een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice' heeft geen toegang tot de login personalisatie .

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je rechtsboven in je scherm op Instellingen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op het icoon Login personalisatie (indien dit icoon niet getoond wordt, neem dan contact op met je Customer Success Professional).  Het volgende scherm wordt geopend:

Je kan de inlogpagina personaliseren door een logo en/of banner toe te voegen. Het resultaat van de personalisatie kan je bekijken door te klikken op de knop Open link.

De URL van de gepersonaliseerde inlogpagina kan je vervolgens delen met je klanten of op je website plaatsen door te klikken op de knop Kopiëren.

Logo toevoegen

Het bestand dat het logo bevat moet voldoen aan de volgende voorwaarden:

• het bestandsformaat is .JPG of .PNG
  • de bestandsgrootte is maximaal 2 MB
  • de minimale hoogte van het logo is 120px.

Klik op de knop Uploaden en selecteer vervolgens het JPG- of PNG-bestand dat jouw logo bevat.

Het geüploade logo wordt direct in het scherm getoond. Klik op de knop Bewaren om het logo toe te voegen aan de inlogpagina.

Banner toevoegen

Het bestand dat de banner bevat moet voldoen aan de volgende voorwaarden:

• het bestandsformaat is .JPG of .PNG
  • de bestandsgrootte is maximaal 2 MB
  • de minimale vereisten van de afmetingen: 1920px hoogte en 1440px breedte (3/4 ratio).

Klik op de knop Uploaden en selecteer vervolgens het JPG- of PNG-bestand dat jouw banner bevat.

De geüploade banner wordt direct in het scherm getoond. Indien de hoogte of de breedte van jouw banner niet voldoet aan de minimale afmetingen zal er een melding verschijnen. Klik op de knop Bewaren om de banner toe te voegen aan de inlogpagina.