In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle openstaande facturen die in zijn geheel of gedeeltelijk nog niet betaald of geïncasseerd werden. Dit overzicht kan ook betalingen bevatten waar nog geen verkoopfactuur aan gekoppeld is.

Via de Verkoop knop klik je op Facturen en vervolgens selecteer je het overzicht Openstaande facturen.

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Weergave en filtering

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op ‘Creditfactuur’, ‘Match status'’door deze tag(s) via de filterbalk toe te voegen.

Standaard worden de  volgende kolommen getoond: ‘Factuurnr.’, ‘Onderwerp’, ‘Relatie’, ‘Factuurdatum’, ‘Vervaldatum’, ‘Btw-bedrag’, ‘Bedrag’ en ‘Status’. Indien gewenst kunnen er nog andere kolommen toegevoegd worden.

Bij gebruik van de tag Status kan het filter verder worden gespecificeerd naar Niet verstuurd, Onbetaald, Gedeeltelijk betaald of Volledig ontvangen.