Van maandag tot vrijdag ben je druk bezig met het runnen van je zaak en op zondag ben je uren kwijt aan je betalingen? Vanaf nu horen excel lijsten met openstaande betalingen tot het verleden.

Met de Yuki Betaalservice automatiseer je je betalingen:

• Automatisch overzicht van je openstaande betalingen
  • Rekeningnummers en mededelingen zijn automatisch en foutloos overgenomen
  • Al je betalingen met één klik doorsturen naar je bank

De Yuki Betaalservice kan je aankopen in de Yuki Store voor €5/maand.

Meer info?

Wens je hiermee aan de slag te gaan, volg dan ook onze Webinar Yuki Betaallijst voor gedetailleerde uitleg.